WORKSHOP POEF ARMBREIEN

 

Ken je het begrip XXL (arm)breien al? Door middel van je handen/armen maak je een gebreid woonitem van extreem dikke schapenwol.

Al ruim twee jaar lang zijn de zogenoemde XXL dekens van lontwol een echte woontrend die niet te missen is in je interieur.

 

In opvolging van deze super leuke dekens (en kattenmanden) is er nu een nieuwe workshop met deze supergave lontwol en armbrei-techniek.

 

Maak tijdens deze workshop een poef in jou kleur naar keuze (keus uit 10 kleuren)

inclusief vulling. 

 

Heerlijk met de beentjes omhoog na een lange (koude) werkdag, of gewoon superleuk als mooie eyecather in jou interieur.

DUUR:

c.a. 2,5 uur

 

KOSTEN:

Ivoor / Grijs (naturel kleuren) € 69 p.p

Geverfde kleuren €79 p.p incl. alle materiaal en koffie/thee met wat lekkers

Betalen kan contant op de dag zelf, wisselgeld aanwezig. (voor de gekleurde wol kan er een kleine aanbetaling gevraagd worden)

ANNULEREN:

Mocht je na aanmelding onverhoopt de workshop moeten annuleren (ongeacht de reden) wordt er € 15 euro in rekening gebracht voor de plek reservering en bestelde materialen.

                           

LOCATIE:

Aanschuif mogelijkheid op mijn locaties in Zaandijk , Heerhugowaard of Heemskerk.

Zie hiervoor de WORKSHOP AGENDA

BIJ U THUIS:

Deze workshop is ook te boeken bij u thuis, stuur hiervoor een email.

© COPYRIGHT

© Alle teksten op deze website worden door Luna Creations geschreven, de tekst kopiëren zonder toestemming schendt het auteursrecht en valt onder plagiaat. Deze teksten verspreiden voor eigen doeleinden zonder toestemming of bronvermelding is niet toegestaan.

© Video's en foto's op deze website worden door Luna Creations gemaakt of  is beeldmateriaal van klanten die toestemming hebben gegeven deze te gebruiken. Deze video's en foto's verspreiden zonder toestemming of bronvermelding is niet toegestaan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now