EEN CREATIEVE WORKSHOP BIJ U THUIS OF OP HET WERK BOEKEN

Het is mogelijk een workshop te boeken bij u thuis of op het werk als vriendinnenavond, personeelsuitje, babyshower of kinderfeestje en ga zo maar door, zo kunt u met een eigen groep gezellig samen de workshop volgen.

Dit kan in HEEL NEDERLAND.

GROEPSGROOTTE

Minimale groepsgrootte is in Noord Holland 5 personen, bij enkele workshops geld er een korting bij 8 of meer personen is de gastvrouw gratis. Maximale groepsgrootte is er niet.

Bij een workshop buiten de regio Noord Holland met een reistijd langer dan 60 minuten vanaf postcode 1775AT reken ik een minimale groepsgrootte 9 a 10 personen, meer personen mag altijd!

DATUM VASTLEGGEN

De datum word in overleg met beide partijen geprikt, de dagen en tijden die mogelijk zijn is heel breed. Overdag, savond's of in het weekend, alles is mogelijk indien dit nog vrij is.

REISKOSTEN

In de omgeving van Middenmeer reken ik bij enkele workshops geen reiskosten tot 30KM vanaf postcode 1775AT, vraag een reiskosten berekening aan voor jou woonplaats als je de workshop wilt boeken bij jou thuis. Buiten deze 30KM grens wordt er altijd een reiskostenvergoeding berekend aan de hand van de ANWB routeplanner. Deze reiskosten kan de delen door het aantal deelnemers.

 

STOELEN

Ik kan eventueel een aantal stoelen meenemen, dit kun je aangeven in de email.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now