WORKSHOP KATTENMAND ARMBREIEN

 

Het is gebleken dat katten en poezen erg dol zijn op een lekker warme deken van lontwol! Vanaf nu is het is mogelijk om voor jou kat of poes een heerlijk warm mandje te maken van 100% schapenwol!!

 

Tijdens deze workshop maak je met je armen een kattenmandje (of voor de kleine hondjes natuurlijk) en maak jou huisdier de gelukkigste van alle huisdieren ;-)

Je leert dus direct de basis van het armbreien waarmee je nog veel meer leuke dingen kan maken....

 

Je kan kiezen uit maar liefst 10 kleuren wol. Dus direct een mooie eye-catcher die past in jou interieur. (zie kleurenkaart)

DUUR:

c.a. 2 uur

 

KOSTEN:

Ivoor / Grijs (naturel kleuren) € 37.50 p.p

Geverfde kleuren € 42,50 p.p incl. alle materiaal en koffie/thee met wat lekkers

Betalen kan contant op de dag zelf, wisselgeld aanwezig. (voor de gekleurde wol kan er een kleine aanbetaling gevraagd worden)

ANNULEREN:

Mocht je na aanmelding onverhoopt de workshop moeten annuleren (ongeacht de reden) wordt er € 15 euro in rekening gebracht voor de plek reservering en bestelde materialen.

                           

LOCATIE:

Aanschuif mogelijkheid op mijn locaties in Zaandijk , Zwaag of Heemskerk.

Zie hiervoor de WORKSHOP AGENDA

BIJ U THUIS:

Deze workshop is ook te boeken bij u thuis, stuur hiervoor een email.


 

© foto van een klant, A. Doets, kat Pebels

© foto van een klant, Miranda Baars, kat Harley

© COPYRIGHT

© Alle teksten op deze website worden door Luna Creations geschreven, de tekst kopiëren zonder toestemming schendt het auteursrecht en valt onder plagiaat. Deze teksten verspreiden voor eigen doeleinden zonder toestemming of bronvermelding is niet toegestaan.

© Video's en foto's op deze website worden door Luna Creations gemaakt of  is beeldmateriaal van klanten die toestemming hebben gegeven deze te gebruiken. Deze video's en foto's verspreiden zonder toestemming of bronvermelding is niet toegestaan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now