CREATIEVE  WORKSHOPS

ALGEMENE INFORMATIE 

AANBOD

Het aanbod van de creatieve workshops zal continue vernieuwen en meegaan met de trends van de tijd. Ook zullen er seizoensgebonden workshops te volgen zijn. Onder het kopje workshops kun je terug vinden welke workshops er op dit moment aangeboden worden.

Op de homepage zijn videoimpressies te zien van elke workshop die volgen is bij Luna Creations, deze video's worden door mijzelf gemaakt.

© COPYRIGHT

© Alle teksten op deze website worden door Luna Creations geschreven, de tekst kopiëren zonder toestemming schendt het auteursrecht en valt onder plagiaat. Deze teksten verspreiden voor eigen doeleinden zonder toestemming of bronvermelding is niet toegestaan.

© Video's en foto's op deze website worden door Luna Creations gemaakt of  is beeldmateriaal van klanten die toestemming hebben gegeven deze te gebruiken. Deze video's en foto's verspreiden zonder toestemming of bronvermelding is niet toegestaan.

LOCATIE MOGELIJKHEDEN

MIJN LOCATIES

De workshops die in de WORKSHOP AGENDA staan kunnen gevolgd worden op de locaties die ik beschikbaar heb in Zaandijk en Zwaag en inmiddels diverse locaties in Friesland en Gelderland.

 

Hiervoor kun je je individueel of met 1 of meerdere personen voor aanmelden. De beschikbaarheid van het aantal plekjes zullen worden vermeld. Indien er een workshop volgeboekt is zal dat worden aangegeven met =VOL.

BIJ U THUIS

Ook is het mogelijk een workshop te boeken bij u thuis, zo kunt u met een eigen groepje gezellig samen de workshop volgen.

Op de website kun je een pagina vinden met alle informatie voor een workshop aan huis.

De datum word in overleg met beide partijen geprikt, de dagen en tijden die mogelijk zijn is heel breed. Overdag, savond's of in het weekend, alles is mogelijk indien dit nog vrij is.

PRIJZEN EN DUUR VAN DE WORKSHOPS

De gemiddelde prijs van een workshop voor volwassenen ligt ongeveer op een bedrag van € 27,50 p.p. en duurt c.a. 2 tot 2,5 uur. Op mijn locaties zit daar een kopje thee/koffie en wat lekkers bij inbegrepen. 

De precieze prijs voor een bepaalde workshop kun je terug vinden bij Prijzen&Acties en in de omschrijving van de workshop zelf.

AANMELDEN&ANNULEREN

Aanmelden voor een workshop of een workshop bij u thuis boeken kan je doen door een e-mail te sturen naar lunacreations2014@gmail.com.

Geef het volgende door:

Je naam

Je adres 

Je telefoonnummer

Je emailadres

De naam van de workshop en de datum

Het aantal personen

OPTIONEEL: Het adres waar de workshop gehouden wordt 

Verolgens zul je na je aanmelding een email terug ontvangen met een bevestiging en alle informatie.

Het telefoonnummer wordt alleen gebruikt in het geval ik onverhoopt moet afzeggen.

ANNULEREN

Wil je een workshop annuleren reken ik een bedrag tussen de 7,50 en € 25,- p.p voor de annulering om de kosten van de voorbereidingen en het vasthouden van een plekje te dekken.

BETALEN

Na jou aanmelding ontvang je alle informatie oer de desbetreffende workshop incl. betaalinformatie. Doorgaans werk ik met een kleine aanbetaling vooraf, het restant bedrag kan je op de workshop dag zelf contant betalen. Liefst gepast.

Er is altijd wisselgeld aanwezig. Je kunt bij mij NIET pinnen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now