MY STORY

Luna Creations is ontstaan na de geboorte van mijn prachtige dochter genaamd;  Luna.

In de periode na de geboorte ben ik erg bezig geweest met de vraag; Wie ben ik? En wat vind ik nou écht leuk om te doen.

 

Creatief bezig zijn heeft mij altijd al veel voldoening en plezier gegeven. Vanuit deze zoektocht heb ik uiteindelijk de grote stap gezet om van mijn hobby mijn werk te maken. 

Het geven van workshops kwam tijdens de zoektocht op mijn pad en zo ben ik mijn eigen creatieve workshops gaan bedenken.

 

Ik vind het belangrijk iets van mezelf mee te geven en doe mijn best om juist nét iets anders te zijn dan anderen, om zo toch uniek te blijven.

 

Mijn missie is dan ook om een eigen creatieve stijl uit te stralen waarin klanten mij kunnen herkennen. Mijn video's en foto's evenals de teksten die je kunt vinden op de website zijn daar een onderdeel van.

Het aanbod van mijn workshops zal in de loop van de tijd vernieuwen of wisselen en zullen zeker meegaan met het seizoen van het jaar.

Nu inmiddels al ruim 4  jaar verder en ik geniet nog elke dag van het feit dat ik van mijn creativiteit mijn werk gemaakt heb.

Mijn visie voor een workshop is om een gezellig & creatief samen zijn te creéren en met een goed gevoel & eindresultaat naar huis te gaan.

Naast Luna Creations ben ik dus ook bezig met Foto & Videografie en zul je dan ook als een gouden draad terug  kunnen vinden tijdens sommige workshops en in alle promotievideo en foto's die ik zelf maak.

Ik heb op Facebook twee aparte pagina's waar je al mijn werk kunt bekijken of op de hoogte kunt blijven van alle ontwikkelingen.

Facebookpagina Luna Creations

Facebookpagina Chantal Lambeek Foto&Videografie

Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en prettig, dus mocht je vragen of opmerkingen hebben stuur mij gerust een e-mail en ik zal z.s.m deze proberen te beantwoorden.

Liefs,

Chantal

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now